Selecteer een pagina

Exclusieve woonaccessoires

Als woonwinkel in Waalwijk staan we bekend om het aanbieden van de meest exclusieve woonaccessoires, Als u dus echt een bijzondere inrichting wenst, dan is het goed eens een bezoek te brengen aan onze zaak in Waalwijk. Behalve exclusieve woonaccessoires hebben we u overigens nog heel erg veel meer te bieden.

Met exclusieve woonaccessoires maakt u uw inrichting helemaal af

Het is een feit dat u met exclusieve woonaccessoires uw inrichting helemaal afmaakt. En wat betreft exclusieve woonaccessoires hebben we u echt ontzettend veel te bieden. Wat dit zoal is? Dan is het toch echt verstandig om een bezoek aan onze meubelzaak in Waalwijk te brengen. Op deze manier kunt u ons aanbod aan exclusieve woonaccessoires met eigen ogen komen bekijken.

Ook als u zoekt naar wanddecoratie en meubels van de beste merken bent u welkom in Waalwijk

Wat betreft meubels kunnen wij u ook goed helpen. Wat dacht u van bijvoorbeeld zitmeubelen, bankstellen, hoekbank en houten tafels? En wat dacht u van ovale en marmeren tafels bijvoorbeeld? Ook als u op zoek bent naar wanddecoratie en windlichten slaagt u bij ons in Waalwijk simpelweg altijd. Tevens kunnen wij u glasschilderijen bieden, net als vazen en dus de meest exclusieve woonaccessoires. 

We werken alleen samen met de beste merken

Kiest u voor onze meubels, dan kiest u voor meubels van de beste merken. Want dat merken als Richmond, Light en Living, Haan Lifestyle en Eichholtz voor kwaliteit staan, is ondertussen toch wel algemeen bekend. In onze showroom in Waalwijk vindt u behalve exclusieve woonaccessoires alleen de beste en met zorg geselecteerde designmeubels. Wij zijn als woonwinkel in Waalwijk in staat om altijd weer verrassende inrichtingen mogelijk te maken. Dat heeft alles te maken met het feit dat we als geen ander in staat zijn om zowel merken, kleuren en combinaties te combineren. Dat staat voor altijd iets verrassend en iets heel erg moois vooral.

Als huis stylist komen we bijzonder graag bij u thuis

Als huis stylist komen wij graag bij de mensen thuis. Dan krijgen we namelijk een nog beter beeld van uw huis en van wat u precies wilt en wenst. U kunt voor het beste advies natuurlijk ook altijd naar onze woonwinkel in Waalwijk komen. Ook daar staan we u graag te woord en geven we u het beste advies. Maak er gebruik van en creëer een inrichting om van te watertanden. En dat ook nog eens voor een betaalbare prijs.

Vraag het ons

1 + 10 =

Bezoek ons

 

 

Voor het maken van een afspraak voor een 3D-tekening en/of een stylingadvies kan je contact met ons opnemen via info@vidawoondesign.nl of even bellen naar 0416-851683