Selecteer een pagina

Huis stylist

We zijn niet alleen de woonwinkel van Waalwijk, we zijn u ook graag van dienst als huis stylist. Het valt niet altijd mee om uw woonkamer in te richten. Daar kunt u vaak best wat hulp bij gebruiken. U kunt wat dat betreft altijd op ons rekenen. Als huis stylist kunnen wij u in onze zaak in Waalwijk prima van dienst zijn. We komen echter ook graag bij u thuis. Vaak krijgen wij als huis stylist bij u thuis een nog beter beeld van wat u precies wilt en wat bij uw huis past.

Meer dan alleen de beste huis stylist van Waalwijk

Behalve als huis stylist kunnen wij u op een nog veel breder vlak van dienst zijn. Zo hebben we een reusachtig aanbod aan meubels voor u beschikbaar. Zo kunnen wij u de leukste zitmeubelen, bankstellen, hoekbanken en houten tafels aanbeden. Ook als u op zoek bent naar ovale tafels, ronde tafels en marmeren tafels bent u bij ons in Waalwijk meteen aan het juiste adres. Ook bieden we u de beste en vooral leukste wanddecoratie en bent u ook voor vazen bij ons aan het beste adres. We bieden als huis stylist ook nog eens de leukste en unieke woonaccessoires. Dat maakt dat u bij ons in Waalwijk altijd slaagt.

We werken alleen met meubels van de beste merken

Om er zeker van te zijn dat u altijd met kwaliteitsproducten te maken krijgt, doen we alleen zaken met de beste merken. U kunt dan denken aan merken als bijvoorbeeld Richmond, Light en Living, Haan Lifestyle en ook Eichholtz. In Waalwijk vindt u simpelweg de meest gezellige en ook gewoon de beste woonwinkel van Waalwijk. We bieden u vooral woninginrichting die bekend staan vanwege de stijlvolle uitstraling en een zeer warme uitstraling ook. In onze showroom vindt u dan ook alleen met zorg geselecteerde designmeubelen, van zoals gesteld de beste merken. 

Unieke collecties met een unieke signatuur

Kiest u voor ons, dan kiest u altijd voor een zeer verrassende inrichting. Onze collecties hebben altijd onze persoonlijke signatuur en als geen ander slagen we er steeds opnieuw in om de grenzen van merken, kleuren en combinaties te overschrijden. Als u dus echt iets bijzonders zoekt, dan bent u bij ons dus echt aan het enige juiste adres. Dat geldt dus zeker ook als u zoekt naar een huisstylist. Niemand anders kan u namelijk beter helpen dan onze specialisten. Dat is een ding wat ondertussen wel zeker is.

Vraag het ons

14 + 3 =

Bezoek ons

 

 

Voor het maken van een afspraak voor een 3D-tekening en/of een stylingadvies kan je contact met ons opnemen via info@vidawoondesign.nl of even bellen naar 0416-851683