Selecteer een pagina

Midden-Oosten op de Sonsbeekmarkt in Arnhem

door mei 24, 2021events, nieuws0 Reacties

Wat een feest! Zondag 2 juni staan we weer op de Sonsbeekmarkt! Met heel veel Midden-Oosterse lekkernijen, spulletjes en gezellige praatjes. Kom je bij ons picknicken? Zoals altijd kan je weer een kleedje bij ons komen lenen.

Sonsbeekmarkt
Het Sonsbeekpark is het stralende groene hart van Arnhem. Vanaf Arnhem centraal station zie je het al liggen en is het nog een klein eindje lopen door het prachtige park naar de markt. De Sonsbeekmarkt is elke eerste zondag van de maand te vinden bovenin het park naast de grote witte villa.

De Sonsbeekmarkt is een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Dit vrolijke maandelijkse feest met kleurrijke kramen en mobiele keukentjes is gericht op pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten. Met daarnaast een bijpassende festivalprogrammering van straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. Waar je lekker en gezond inkopen kunt doen, leuke cadeaus kunt kopen, je komt er om te socializen, maar je kunt er ook inspiratie op komen doen.