Selecteer een pagina

Woonwinkel Waalwijk

Wij kunnen u als woonwinkel in Waalwijk altijd op uw wenken bedienen. Als het om meubels gaat, hebben wij u echt alleen het neusje van de zalm te bieden. Daarnaast staan wij als woonwinkel ook al bekend vanwege het advies dat we u kunnen geven. Dit advies geven we zowel in onze winkel in Waalwijk als bij u thuis.

Woonwinkel Waalwijk heeft u echt ontzettend veel te bieden

Wij hebben u als woonwinkel ontzettend veel moois te bieden. Ons aanbod gaat van zitmeubelen tot bankstellen en van hoekbanken tot aan banken. Ook voor ovale tafels, ronde tafels en houten tafels bent u bij de winkel in Waalwijk altijd aan het juiste adres. We kunnen u eveneens marmeren tafels aanbieden en zijn ook al gespecialiseerd in wanddecoratie. Ook als u zoekt naar windlichten en kussens slaagt u altijd bij de winkel in Waalwijk. Dat is ook al het geval als u een uniek glasschilderij zoekt of gewoon unieke woonaccessoires aan wilt schaffen.

We willen u alleen het beste van het beste bieden

Omdat wij u alleen het beste willen bieden, werken we met de beste merken. U moet dan denken aan bijvoorbeeld Richmond, Light en Living, Haan Lifestyle en Eichholtz. ‘Woon om te leven’. Dat is waar wij als woonwinkel in Waalwijk voor staan. De winkel in Waalwijk geldt als de gezelligste winkel van tenminste Waalwijk en de showrooms zijn uniek, stijlvol en hebben een zeer warme uitstraling. In de showroom van de woonwinkel in Waalwijk vindt u alleen een zorgvuldig geselecteerde collectie designmeubelen. Zo zult u altijd slagen! 

Wij geven u het beste advies, ook gewoon bij u thuis

Via de woonwinkel in Waalwijk kunt u gemakkelijk diverse woonstijlen combineren om zo een geheel eigen en unieke stijl te creëren. De uitkomst is dan altijd zeer verrassend en daardoor krijgt elke inrichting altijd de signatuur van de winkel in Waalwijk. Als geen ander zijn wij in staat om de grenzen wat betreft merken, kleuren en combinaties te overschrijden. U kunt de specialisten van de winkel in Waalwijk meteen ook inschakelen als huis stylist. U krijgt dan ofwel in Waalwijk of bij u thuis altijd het beste advies. Door advies bij u thuis te geven, kunnen wij ons nog beter verplaatsen in de specifieke sfeer die u wat betreft de inrichting nastreeft. Genoeg redenen dus om vooral zaken met ons te gaan doen. Daar krijgt u namelijk nooit spijt van.

Vraag het ons

7 + 2 =

Bezoek ons

 

 

Voor het maken van een afspraak voor een 3D-tekening en/of een stylingadvies kan je contact met ons opnemen via info@vidawoondesign.nl of even bellen naar 0416-851683