Selecteer een pagina

Over ons

Wie zijn we en wat doen we?

Wij zijn de gezelligste woonwinkel van Waalwijk. Onze woon/decoratie winkel gevestigd in centrum Waalwijk heeft een unieke stijlvolle en warme uitstraling.

Wij halen onze inspiratie uit combinaties van verschillende woonstijlen en creëren zo onze eigen unieke stijl. De uitkomst is altijd verassend. Stijlen en inrichten is onze passie. Wij geven ook interieuradvies zowel in de winkel als bij onze klanten thuis, om een beter beeld te schetsen van de woonsituatie. Wij richten ons voornamelijk op woonkamerinrichtingen. Soms weten onze klanten wat zij willen en soms ook niet. En daarom willen wij graag net dat ene duwtje geven in de goede richting, zodat u overtuigd bent van een mooie aankoop waar u heel lang veel plezier van zult beleven.

Wij hebben een kleine collectie aan zitmeubelen zorgvuldig samengesteld. Kleine meubelen, kasten en accessoires. Voor ieder wat wils. Onze collectie wordt regelmatig vernieuwd binnen de merken waar we mee samenwerken. Blijf daarom altijd op de hoogte van al onze ontwikkelingen door ons te volgen of sociale media.  Graag tot ziens in onze winkel. De koffie staat altijd voor u klaar!